AK Parti'den Cenet'e hoşgeldin ziyareti,..

AK Parti




AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manyas Yüksekokulu Müdürlüğünden Bandırma Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç.Dr. Osman Cenet'e hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, bilim dünyasının gelişmesinin ekonomiyle doğru orantılı olması gerektiğini söyledi. İktidarları döneminde arge ve bilimsel çalışmalar için genel bütçeden ciddi kaynaklar aktarıldığına dikkat çeken Kasapoğlu, bundan dolayı ülke ekonomisiyle bilimsel çalışmaların aynı orantıda geliştiğinin altını çizdi.Eğitime ciddi kaynaklar aktarıldığını beyan eden Kasapoğlu, 2002 de 76 olan üniversite sayısı 10 yıllık iktidarları döneminde 165`e çıkarılarak bu alanda büyük başarı kazanıldığına dikkat çekti.Bandırma Meslek Yüksek Okul Müdürü Osman Cenet ise konuşmasında, mevcut yapı düzeltilmeden yeni bölümler açmayacaklarını ve öğrenci kapasitesini arttırmayacaklarını dile getirdi.

Bandırma Meslek Yüksekokulunun hizmet binasının geliştirilmesi ve ihtiyaca cevap verecek hale gelmesi için gerekli çalışmayı başlattıklarını açıklayan Cenet, bu kapsamda Meslek Yüksek Okulunun hemen bitişiğinde bulunan TMO'ya ait binaların 2013 yılında okullarına tahsis edilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Tahsisin gerçekleşmesiyle birlikte okul bünyesindeki sosyal donatı alanlarını genişletmeyi planlıyoruz, okulumuzu tam bir kampüs havasına getireceğiz” dedi. Cenet, Meslek Yüksek Okulu bünyesinde yapılacak olan yatırımlara iktidar partisinin ilçemiz temsilcilerinden ve mevcut yerel yönetimden de destek beklediklerini, amaçlarının Bandırma`ya hizmet olduğunu sözlerine ekledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı